Pages

Saturday, 28 January 2012

hobi !

hai,salam korang nk tau tak hobi kite ape ?

 1. membaca novel
 2. melayari internet
3. belajar

tak de keje ... :)

aku mahu menjadi novelis !

      Semangat saya tidak pernah pudar walaupun sebelum ini idea yang dinantikan tidak kunjung tiba . Namun, sekali sahaja saya  mengetik membina ayat , bagai air mengalir deras tidak mahu berhenti .

      Benar kata Serina Sahlan, menulislah dengan penuh semangat dan ketulusan . Paling penting jangan menyerah kalah andai menemui kegagalan dan ketandusan idea . Seorang penulis perlu menentang cabaran itu .

     Hati Aida berbunga riang . Kegembiraannya bagai sekawan kupu-kupu terbang di taman bunga . Riak wajahnya tidak pernah lekang daripada senyuman . Masakan tidak ,debaran terus bertamu menuggu detik penerbitan novel akan tiba ..

 
" macam mana nk jadi novelis klau nk buat ayat kt atas ni pun lama .. ermm .. "
hehhe ... tak nk la jadi novelis , cume perlu jadi pembaca novel je ... hehhe .. nk jadi doktor ! huahuahua ...
    

Thursday, 26 January 2012

2012 !

2012 mase untuk aku belajar bersugguh-sungguh untuk dpt 5A !! aku yakin boleh .. korang doakan la ye ... kbai ...

-admintyrah-

cuti cuti ...

assalamualaikum , adoii ... penatnye cuti bulan tige ni jalan je keje .. sampai malas nk duduk dalam kereta .. huhuhu .. best la pergi MPH kt MIG VILLEY , KUALA LUMPUR ...  rase macam nak gi lagi jer ... kite beli novel nak tengok tak ?? tajuk die " SEKIRANYA AKU AKU MENJADI NOVELIS " best cerite ni ... suke sangat .. nanti nk beli banyak lagi novel .. hobi kite setiap hari membaca novel !!