Pages

Sunday, 30 December 2012

Happy New Year !

Assalamualaikum adik-adik , kakak-kakak , abang-abang yang sedang baca status ini . Senyum sikit , hehe *kenyit mata* . Ha ! hari ini adalah hari yang terakhir tahun 2012 . Mesti banyak kenangan pahit dan manis anda kan ? Tepat jam 12:00 malam nanti , bermulalah jejak kita untuk melangkah ke peringkat yang lebih mencabar . Sebelum terlambat saya ingin mengucapkan Happy New Year kepada semua orang di dunia ini dan pastinya bila nak masuk tahun baru ada bunga api kan . Hehhe , Happy New Year guyss !

Tuesday, 25 December 2012

Assalamualaikum semua , hari adalah hari yang ke 6 sebelum musim persekolahan tiba . Hah ! tak berapa lama lagi musim persekolahan tiba dan sudah tentunya tahun baru juga hampir tiba , Insyaallah . Saya pasti ramai yang tak sabar sabar untuk berjumpa dengan kawan-kawan dan guru masing masing . Tahun depan saya akan menjejakkan kaki ke alam persekolah menengah . Semakin hari semakin banyak cabaran yang tiba .

Monday, 17 December 2012

Wahh , musim persekolah dah nak dekat . Tahun 2013 pun hampir tiba . Apa azam anda untuk tahun depan ?

To PMR candidates .

Saya ingin mengucapkan selamat berjaya kepada semua calon2 PMR yang akan mengambil keputusan pada hari selasa ( esok ) . Redha sahaja apa yang dapat . Jika keputusan anda tak berapa nak baik , kamu kenalah berusaha lagi untuk peperiksaan SPM . Peluang masih terbuka luas jika kita berusaha untuk berjaya .